Praktijk info

OVER ONS

Fysiotherapie Praktijk Ruben Verrips is een eenmanspraktijk opgericht in 2013. De praktijk is gevestigd aan de H.B. Nederburghstraat in Bergambacht (zijstraat van de Hoofdstraat). Bij ons staat de persoonlijke benadering hoog in het vaandel. Bij ons in de praktijk bent u geen nummertje en we staan garantie voor een persoonlijke behandeling op maat.

EVEN VOORSTELLEN...

Ik ben Ruben Verrips en namens mijn praktijk wil ik me graag voorstellen. Mensen helpen met lichamelijke problemen is altijd mijn passie geweest en daarom ben ik 2007 begonnen aan de opleiding fysiotherapie aan de Rotterdamse Hogeschool.  Ik ben sinds 2011 werkzaam als fysiotherapeut en heb in 2013 mijn eigen praktijk geopend.


Een betrokken en persoonlijke aanpak is de beste manier om samen toe te werken naar een spoedig herstel. Als fysiotherapeut bied ik therapie voor alle doelgroepen en geef een persoonlijke behandeling op maat. Ik ben de deskundige op het gebied van het houdings- en bewegingsapparaat en behandel patiënten die in het dagelijks leven belemmerd worden bij het bewegen.


Mensen met fysieke klachten willen snel geholpen worden. Als eenmanspraktijk is het mogelijk om patiënten snel van dienst te zijn en persoonlijk te benaderen. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en u kunt over het algemeen snel terecht. Op deze manier kunt u gelijk aan de slag gaan om uw klachten te bestrijden. Mijn missie is om de patiënt op een verantwoorde manier weer aan het bewegen te krijgen. En te houden. Rekening houdend met de specifieke doelen en klachten. Binnen een persoonlijke sfeer en met veel plezier. Het doel is om de lichaam en geest op dusdanig niveau te brengen en te houden, zodat patiënten het optimale uit hun leven kunnen halen.

Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Openingstijden:

Ma t/m vrij:         07:00 - 18:00 

Zaterdag:           08:00 - 12:00

In overleg ook 's avonds beschikbaar.


Telefonisch bereikbaar: 

Ma t/m vrij:         09:00 - 17:00Facebook