Fysiozwemmen

FYSIOZWEMMEN

Heeft u last van uw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Dan is fysiozwemmen wat voor u. Fysiozwemmen is goed voor alle sportievelingen die onbelast willen bewegen, maar in het bijzonder geschikt om mensen met lichamelijke klachten de kans te geven om op een andere manier aan hun gezondheid te werken. Het therapeutisch zwemmen is een ideale aanvulling op de behandeling om je gezond en fit te voelen.

WAT IS FYSIOZWEMMEN?

Heeft u last van uw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of ronduit zwaar? Dan is fysiozwemmen wat voor u. Fysiozwemmen is goed voor alle sportievelingen die onbelast willen bewegen, maar in het bijzonder geschikt om mensen met lichamelijke klachten de kans te geven om op een andere manier aan hun gezondheid te werken. Het therapeutisch zwemmen is een ideale aanvulling op de behandeling om je gezond en fit te voelen.Fysiozwemmen is een fysiotherapeutische oefenmethode in het water. In het water heeft de zwaartekracht minder grip, waardoor bewegen makkelijker gaat. Het is een veilige manier om te bewegen zonder uw gewrichten veel te belasten. U traint in een groep onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut Ruben Verrips in verwarmd water van plus 30 graden. Iedereen werkt hierbij aan zijn of haar persoonlijke doelen.

Wanneer?

Elke woensdag avond van 19.00 tot 20.00 uur in zwembad de Hofstee in Bergambacht Adres: Dijklaan 43, 2861 Bergambacht

Wat zijn de kosten?

Als u wilt deelnemen aan het fysiozwemmen kan u een strippenkaart van 10 zwembeurten krijgen bij Fysiotherapie praktijk Ruben Verrips. Een strippenkaart kost €35,- en is 15 weken geldig. U kunt ook gebruik maken van een gratis proefles, om te kijken of het iets voor u is.
Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Openingstijden:

Ma t/m vrij:         07:00 - 18:00 

Zaterdag:           08:00 - 12:00

In overleg ook 's avonds beschikbaar.


Telefonisch bereikbaar: 

Ma t/m vrij:         09:00 - 17:00Facebook