Coronavirus

Coronavirus

Update 25 maart 2020: De praktijk is alleen geopend voor noodgevallen of voor hulp op afstand.


Wij beoordelen telefonisch of online de fysiotherapeutische hulpvraag. We adviseren dit voor zowel de huidige patiënten als voor alle nieuwe patiënten.Wij screenen tijdens het contact op:

  • Nut van de behandeling
  • Noodzaak van de behandeling
  • Het risico van restschade voor functioneren bij niet behandelen


Onderstaand schema helpt ons om keuzes te maken:


 


 

























Hoe gaat het in zijn werk?

Wij zijn op werkdagen van 12:00 tot 17:00 uur telefonisch te bereiken. Buiten deze spreekuren kunt u de voicemail inspreken, een mail, SMS of Whatsapp-bericht sturen.


1.Bij het eerste contact voeren we een telefonische screening uit zoals hier boven beschreven.


2.Vervolgens plannen we een afspraak voor een interventie op afstand of voor een face-te-face behandeling.

 

Update 23 maart 2020

 

Het is een week van uitersten geweest. De afgelopen weken hebben wij geprobeerd, met verscherpte maatregelen, alle behandelingen zo goed mogelijk uit te voeren. Helaas hebben wij toch, op basis van uw en onze gezondheid, moeten besluiten per dinsdag 24 maart groetendeels te stoppen met fysieke behandelingen. 


Wij blijven echter klaar staan voor u!

Daar waar mogelijk zullen wij de behandeling via (video)bellen en oefenschema's voortzetten, om zorg te blijven dragen voor uw gezondheid. Patiënten met een geplande afspraak worden in de komende dagen gebeld. 


Ook zal de praktijk via mail en telefoon gewoon bereikbaar blijven. Elke werkdag van 12:00 tot 17:00 uur is er een fysiotherapeut aanwezig om vragen te beantwoorden. 


In noodgevallen en bij acute klachten zullen wij per behandeling bekijken of (video)bellen of face-to-face een verantwoorde mogelijkheid is om te behandelen.


Wij houden in het bijzonder rekening met zorgverleners en andere cruciale beroepen. Wij willen er alles aan doen om deze mensen in beweging te houden, zodat zij door kunnen gaan in de strijd tegen het coronavirus. 

Contact:

Telefoon: 06 20 877 951

ruben@fysiokrimpenerwaard.nl

Adres:

H.B. Nederburghstraat 2E

2861ZB

Bergambacht

Aangepaste openingstijden:

(Door het Coronavirus)


Ma - Vrij:      12:00 - 17:00 uur

Alleen telefonisch en per email bereikbaar


Facebook